Πώς θα έρθετε

Με αυτοκίνητο

1. Αν έρχεστε από τη Νότια Ελλάδα, ο πιο γρήγορος δρόμος είναι μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας. Βγαίνετε δεξιά από την Εθνική στο 150ο χιλιόμετρο από την Αθήνα, στην έξοδο για Αρκίτσα. Από εκεί παίρνετε το ferry boat για Αιδηψό, η διαδρομή διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδρομή που περνά μέσα από τη Χαλκίδα. Διασχίζετε τη νέα γέφυρα της Χαλκίδας και ακολουθείτε τις ταμπέλες για Βόρεια Εύβοια και Αιδηψό. Ο δρόμος έχει αρκετές στροφές σε κάποια σημεία αλλά περνά μέσα από τα καταπράσινα βουνά της Εύβοιας κάνοντας τη διαδρομή απολαυστική.

2. Αν ταξιδεύετε από τη Βόρεια Ελλάδα, ο πιο σύντομος δρόμος είναι να βγείτε από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας στο 250ο χιλιόμετρο με κατεύθυνση προς Γλύφα. Από το λιμάνι της Γλύφας παίρνετε το ferry boat για Αγιόκαμπο, περίπου 30 λεπτά διαρκεί η διαδρομή. Έπειτα, από τον Αγιόκαμπο η Αιδηψός απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα, έρχεστε ακολουθώντας τις ταμπέλες.

Μπορείτε να βρείτε τα δρομολόγια των πλοίων:

Aπό την Αρκίτσα

Στο τηλέφωνo: (0030) 22260-22464

Στις ιστοσελίδες Ferries Edipsos και Arkitsa-Edipsos Lines.

Δωρεάν στις εφαρμογές για κινητά Apple και Android.

Από τη Γλύφα

Στο τηλέφωνο: (0030) 22380-61288

Στην ιστοσελίδα Ferries Glyfa.

Δωρεάν στις εφαρμογές για κινητά Apple και Android.

Με λεωφορείο

Από την Αθήνα μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο από το ΚΤΕΛ Λιοσίων με προορισμό απευθείας την Αιδηψό. Επικοινωνία στο τηλέφωνο (0030) 210-8317163 και στην ιστοσελίδα ΚΤΕΛ ΑΘΗΝΑΣ. Απευθείας λεωφορεία υπάρχουν και από άλλες πόλεις, κυρίως το καλοκαίρι. Ρωτήστε στο τοπικό σας πρακτορείο για περισσότερες ακριβείς πληροφορίες.